“Do të kthehen pagat e referencës për profesione të ndryshme”

Publikuar më: 12/1/2022, ora 21:28

“Do të kthehen pagat e referencës për profesione të ndryshme”

Publikuar më: 12/1/2022, ora 21:28

Sokol Kraja, kryetar i Shoqatës së Prodhuesve, i ftuar në studion e “A2 Business” me Aurora Sulçen, në A2 CNN, deklaroi se “ka 30% diferencë mes pagës mesatare në shtet dhe asaj në privat”.

“Do të kthehen pagat e referencës për profesione të ndryshme”

Publikuar më: 12/1/2022, ora 21:28

Sokol Kraja, kryetar i Shoqatës së Prodhuesve, i ftuar në studion e “A2 Business” me Aurora Sulçen, në A2 CNN, deklaroi se “ka 30% diferencë mes pagës mesatare në shtet dhe asaj në privat”.