Do u shembet pallati në Durrës, banorët në protestë

Banorët e një pallati kanë zhvilluar një protestë në Durrës, pasi është vendosur shembja e pallatit të tyre. Në fakt, akt-ekspertimi i parë nuk parashikonte shembje, por ai ka ndryshuar para dy ditësh dhe kjo ka ngritur dyshime te banorët. Korrespondentja Elitjona Doko sjell më shumë detaje.