DokuFest, 200 filma me metrazh të shkurtër e dokumentarë më 5 gusht në Prizren

Publikuar më: 28/7/2022, ora 15:30

DokuFest, 200 filma me metrazh të shkurtër e dokumentarë më 5 gusht në Prizren

Publikuar më: 28/7/2022, ora 15:30

Kanë aplikuar mbi 3000 filma të shkurtër e dokumentarë për të garuar dhe për t’u përcjellë në DokuFest. Por rreth 200 do të prezantohen në Prizren gjatë këtij edicioni. Si të mbijetojmë është vetëm një nga pyetjet që do të shtrohen në edicionin e 21 të këtij festivali të rëndësishëm për filmin dokumentar dhe atë të shkurtër. Por, për më shumë detaje, foli në Ditarin e mesditës në A2 CNN, Linda Llulla, drejtore ekzekutive e Dokufest.

DokuFest, 200 filma me metrazh të shkurtër e dokumentarë më 5 gusht në Prizren

Publikuar më: 28/7/2022, ora 15:30

Kanë aplikuar mbi 3000 filma të shkurtër e dokumentarë për të garuar dhe për t’u përcjellë në DokuFest. Por rreth 200 do të prezantohen në Prizren gjatë këtij edicioni. Si të mbijetojmë është vetëm një nga pyetjet që do të shtrohen në edicionin e 21 të këtij festivali të rëndësishëm për filmin dokumentar dhe atë të shkurtër. Por, për më shumë detaje, foli në Ditarin e mesditës në A2 CNN, Linda Llulla, drejtore ekzekutive e Dokufest.