Dokufest në Tiranë e Durrës, prezantohen 5 produksione filmike nga edicioni i këtij viti

Publikuar më: 28/7/2022, ora 16:26

Dokufest në Tiranë e Durrës, prezantohen 5 produksione filmike nga edicioni i këtij viti

Publikuar më: 28/7/2022, ora 16:26

Si të mbijetojmë? Kjo është tema e festivalit më të rëndësishëm në rajon sa i përket filmit dokumentar dhe atij të shkurtër. Organizatorët sollën një copëz të Dokufest edhe në Tiranë e Durrës ku u prezantuan 5 nga produksionet filmike që do të përcillen në Prizren nga data 5 gusht. A2 CNN, mbështet si partner mediatik Dokufest, dhe bisedoi me drejtorin artistik Veton Nurkollari, si dhe drejtoren ekzekutive Linda Llulla.

Dokufest në Tiranë e Durrës, prezantohen 5 produksione filmike nga edicioni i këtij viti

Publikuar më: 28/7/2022, ora 16:26

Si të mbijetojmë? Kjo është tema e festivalit më të rëndësishëm në rajon sa i përket filmit dokumentar dhe atij të shkurtër. Organizatorët sollën një copëz të Dokufest edhe në Tiranë e Durrës ku u prezantuan 5 nga produksionet filmike që do të përcillen në Prizren nga data 5 gusht. A2 CNN, mbështet si partner mediatik Dokufest, dhe bisedoi me drejtorin artistik Veton Nurkollari, si dhe drejtoren ekzekutive Linda Llulla.