“Dokument historik”, debat në Parlament për rezolutën mbi gjenocidin serb në Kosovë

Publikuar më: 14/7/2022, ora 12:54

“Dokument historik”, debat në Parlament për rezolutën mbi gjenocidin serb në Kosovë

Publikuar më: 14/7/2022, ora 12:54

Opozita kundërshtoi vendimin e Konferencës së Kryetarëve për diskutimin në Komisionin e Jashtëm të dy rezolutave për dënimin e gjenocidit Serb në Kosovë të propozuara nga dy grupimet e Partisë Demokratike. Sipas demokratëve ky vendim është në kundërshtim me rregulloren dhe rezolutat duhet të diskutohen në seancën plenare të radhës.

“Dokument historik”, debat në Parlament për rezolutën mbi gjenocidin serb në Kosovë

Publikuar më: 14/7/2022, ora 12:54

Opozita kundërshtoi vendimin e Konferencës së Kryetarëve për diskutimin në Komisionin e Jashtëm të dy rezolutave për dënimin e gjenocidit Serb në Kosovë të propozuara nga dy grupimet e Partisë Demokratike. Sipas demokratëve ky vendim është në kundërshtim me rregulloren dhe rezolutat duhet të diskutohen në seancën plenare të radhës.