Dokumentet presidenciale, si menaxhohen dhe përse nuk mund të dalin nga Shtëpia e Bardhë

Publikuar më: 10/8/2022, ora 18:40

Dokumentet presidenciale, si menaxhohen dhe përse nuk mund të dalin nga Shtëpia e Bardhë

Publikuar më: 10/8/2022, ora 18:40

Bastisja e paprecedentë në Mar A Lago u lidh me keqmenaxhimin që Donald Trump mund t’i ketë bërë dokumenteve presidenciale, përfshirë disa të klasifikuara, të cilat dyshohet t’i ketë marrë në shtëpinë e tij në Florida. Një veprim i tillë, sipas ekspertëve do të tejkalonte caqet.

Dokumentet presidenciale, si menaxhohen dhe përse nuk mund të dalin nga Shtëpia e Bardhë

Publikuar më: 10/8/2022, ora 18:40

Bastisja e paprecedentë në Mar A Lago u lidh me keqmenaxhimin që Donald Trump mund t’i ketë bërë dokumenteve presidenciale, përfshirë disa të klasifikuara, të cilat dyshohet t’i ketë marrë në shtëpinë e tij në Florida. Një veprim i tillë, sipas ekspertëve do të tejkalonte caqet.