Dokumentet sekrete: Dëme katastrofike në rastin e Brexit-it pa ujdi

Mungesa në ushqime, karburant dhe ilaçe, kaos 3-mujor në port, kufij të fortë me Irlandën dhe rritje të kostove të kujdesit shëndetësor.