Dokumenti “non paper”, prekja e kufijve dhe debati për origjinën e këtij propozimi

Analisti Shkumbin Beqiri komenton debatet e fundit që ka ndezur një dokument ku propozohet ndryshimi radikal i kufijve të Kosovës dhe Ballkanit Perëndimor.