Dokumenti për Bashën në Gjykatë, mungon firma e njërit prej prokurorëve – A2

Dokumenti për Bashën në Gjykatë, mungon firma e njërit prej prokurorëve

Gazetaret e A2 Anduena Llabani dhe Elona Gjylmi japin detaje të tjera si dhe reagimet e palëve mbi hetimet e prokurorisë.