Dolli mes raketave hapësinore, Kim armatos Putinin: Fitoni luftën e shenjtë ndaj imperializmit

Publikuar më: 13/9/2023, ora 15:39

Dolli mes raketave hapësinore, Kim armatos Putinin: Fitoni luftën e shenjtë ndaj imperializmit

Publikuar më: 13/9/2023, ora 15:39

Dorështrëngim i gjatë dhe buzëqeshje. Këtë pritje të ngrohtë i rezervoi presidenti rus, Vladimir Putin, mikut të tij komunist, diktatorit të Koresë së Veriut, Kim Jong Un, në kozmodromin Vostoçni. Shefi i Kremlinit më pas u shndërrua në një guidë duke i prezantuar liderit mik raketat hapësinore dhe bazën e lëshimit të tyre. Diktatori la një shënim në librin e të ftuarve, pasi shoi kureshtjen për madhësinë e raketave.

Dolli mes raketave hapësinore, Kim armatos Putinin: Fitoni luftën e shenjtë ndaj imperializmit

Publikuar më: 13/9/2023, ora 15:39

Dorështrëngim i gjatë dhe buzëqeshje. Këtë pritje të ngrohtë i rezervoi presidenti rus, Vladimir Putin, mikut të tij komunist, diktatorit të Koresë së Veriut, Kim Jong Un, në kozmodromin Vostoçni. Shefi i Kremlinit më pas u shndërrua në një guidë duke i prezantuar liderit mik raketat hapësinore dhe bazën e lëshimit të tyre. Diktatori la një shënim në librin e të ftuarve, pasi shoi kureshtjen për madhësinë e raketave.