Domethënia e një nisme, Procesi i Berlinit 6 vite më pas dhe pozicioni i Shqipërisë

Arjan Dyrmishi nga Qendra për Studimin e Demokracisë dhe Qeverisjes ishte i ftuar në Ditarin e orës 09:00.