Domi: Vaksinat gjithnjë e më pak efikase ndaj varianteve të reja

Publikuar më: 6/7/2022, ora 22:19

Domi: Vaksinat gjithnjë e më pak efikase ndaj varianteve të reja

Publikuar më: 6/7/2022, ora 22:19

Doktor Arban Domi, drejtor i Zhvillimit të Vaksinave në Kompaninë Geovax, foli në Debat me Alba Alishanin në A2 CNN për situatën e pandemisë dhe vaksinimin.

Domi: Vaksinat gjithnjë e më pak efikase ndaj varianteve të reja

Publikuar më: 6/7/2022, ora 22:19

Doktor Arban Domi, drejtor i Zhvillimit të Vaksinave në Kompaninë Geovax, foli në Debat me Alba Alishanin në A2 CNN për situatën e pandemisë dhe vaksinimin.