“Dora e Zotit”, vjen në shqip libri kushtuar Maradonës

Valbona Nathanaili dhe avokati Agim Muço prezantojnë në “Dita Jonë” librin më të ri të përkthyer në shqip kushtuar legjendës argjentinase të futbollit.