Dorëheqja e Hashim Thaçit, Vjosa Osmani merr kompetencat

Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmani tashmë do të ushtrojë dhe detyrën e presidentit pasi Hashim Thaçi vendosi të dorëhiqej pas aktakuzave të Gjykatës së Hagës.