Dorëhiqet kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj – A2

Dorëhiqet kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj

I prekur dhe me lot në sy, Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj bëri këtë njoftim të rëndësishëm për vendin.

“Jap dorëheqje të parevokueshme nga detyra e Kryeministrit të Republikës së Kosovës dhe dua t’iu falënderoj për besimin dhe përkrahjen. Arsyeja e këtij vendimi është se kam marrë thirrje të paraqitem për t’u marrë në pyetje nga dhomat e specializuara në Hagë si i dyshuar”, u shpreh Haradinaj në konferencë për shtyp.