Dorëzimi i Vuçiçit dhe njohja nga Ukraina. A sjell pranvera marrëveshje finale?

Publikuar më: 25/1/2023, ora 23:42

Dorëzimi i Vuçiçit dhe njohja nga Ukraina. A sjell pranvera marrëveshje finale?

Publikuar më: 25/1/2023, ora 23:42

Politologu Shkumbin Beqiri ishte në një lidhje direkte me studion e “Ditarit, në A2 CNN.

Dorëzimi i Vuçiçit dhe njohja nga Ukraina. A sjell pranvera marrëveshje finale?

Publikuar më: 25/1/2023, ora 23:42

Politologu Shkumbin Beqiri ishte në një lidhje direkte me studion e “Ditarit, në A2 CNN.