​”Dorëzohen” SHBA e Gjermania, tanket “M1 Abrams” e “Leopard 2” së shpejti në Ukrainë

Publikuar më: 25/1/2023, ora 13:57

​”Dorëzohen” SHBA e Gjermania, tanket “M1 Abrams” e “Leopard 2” së shpejti në Ukrainë

Publikuar më: 25/1/2023, ora 13:57

Pas muajsh hezitime, Shtetet e Bashkuara dhe Gjermania duket se kanë vendosur t’i dërgojnë tanke Ukrainës, në një lëvizje që Kievi shpreson se do të ndryshojë kursin e luftës.

​”Dorëzohen” SHBA e Gjermania, tanket “M1 Abrams” e “Leopard 2” së shpejti në Ukrainë

Publikuar më: 25/1/2023, ora 13:57

Pas muajsh hezitime, Shtetet e Bashkuara dhe Gjermania duket se kanë vendosur t’i dërgojnë tanke Ukrainës, në një lëvizje që Kievi shpreson se do të ndryshojë kursin e luftës.