“Dorëzohet” Boris Johnson, kryeministri britanik pranon të japë dorëheqjen

Publikuar më: 7/7/2022, ora 17:19

“Dorëzohet” Boris Johnson, kryeministri britanik pranon të japë dorëheqjen

Publikuar më: 7/7/2022, ora 17:19

Boris Johnson u dorëzua. Kryeministri britanik ka pranuar të japë dorëheqjen, pasi vetë pala konservatore e partisë së tij i doli kundër në javët e kaluara. Opozita e brendshme ndaj Johnson erdhi pas zemërimit për skandalin e festave në pandemi dhe pas neglizhencës ndaj akuzave kundër ish-shefit të grupit parlamentar, Chris Pincher, për sjellje të pahijshme.

“Dorëzohet” Boris Johnson, kryeministri britanik pranon të japë dorëheqjen

Publikuar më: 7/7/2022, ora 17:19

Boris Johnson u dorëzua. Kryeministri britanik ka pranuar të japë dorëheqjen, pasi vetë pala konservatore e partisë së tij i doli kundër në javët e kaluara. Opozita e brendshme ndaj Johnson erdhi pas zemërimit për skandalin e festave në pandemi dhe pas neglizhencës ndaj akuzave kundër ish-shefit të grupit parlamentar, Chris Pincher, për sjellje të pahijshme.