Dosja 184, caktohen prokurorët e çështjes – A2

Dosja 184, caktohen prokurorët e çështjes

Rifat Kojku dhe Belina Zeneli do jenë dy prokurorët që do të hetojnë dosjen 184 me akuzat për shitblerjen e votave në bashkinë e Dibrës në vitin 2016. Pas pinpongut për kompetencën dhe konfliktin e interesit, prokuroria e Dibrës e regjistroi çështjen dhe sot janë përcaktuar prokurorët që do të marrin dosjen. Dosja iu dërgua Dibrës, për kompetencë nga Prokuroria e Përgjithshme.