Dosja “Babale”, Gjata: Prokuroria u vendos në shërbim të trafikantit – A2

Dosja “Babale”, Gjata: Prokuroria u vendos në shërbim të trafikantit

Partia Demokratike akuzoi Prokurorinë se është vendosur në shërbim të trafikantëve. Sipas sekretarit për çështjet ligjore në PD, Çlirim Gjata, të paktën 4 prokurorë punuan për të shpëtuar Geron Xhafajn si dhe vëllain e tij ish-ministrin e Brendshëm, Fatmir Xhafaj.