Dosja e 21 Janarit, drejtësi dhe politikë me jetët e humbura të protestuesve – A2

Dosja e 21 Janarit, drejtësi dhe politikë me jetët e humbura të protestuesve

Gazetarët e A2, Klementina Cenkollari dhe Armand Bajrami, folën për qasjen e politikës dhe të drejtësisë për 21 Janarin, në veçanti për atë që ka ndodhur me vrasjen e protestuesve.