Dosja e Elbasanit, në gjykim 8 policë për vrasjen para zgjedhjeve

Publikuar më: 25/7/2022, ora 22:55

Dosja e Elbasanit, në gjykim 8 policë për vrasjen para zgjedhjeve

Publikuar më: 25/7/2022, ora 22:55

Prokuroria e Elbasanit ka përfunduar hetimet dhe ka dërguar për gjykim ngjarjen e rëndë që ndodhi vetëm pak ditë para zgjedhjeve të 25 prillit 2021. Pjerin Xhuvani mbeti i vrarë në Elbasan, pasi u qëllua me armë nga Arbër Paplekaj, shoqëruesi i kreut të listës së Partisë Demokratike, Gazment Bardhi.

Dosja e Elbasanit, në gjykim 8 policë për vrasjen para zgjedhjeve

Publikuar më: 25/7/2022, ora 22:55

Prokuroria e Elbasanit ka përfunduar hetimet dhe ka dërguar për gjykim ngjarjen e rëndë që ndodhi vetëm pak ditë para zgjedhjeve të 25 prillit 2021. Pjerin Xhuvani mbeti i vrarë në Elbasan, pasi u qëllua me armë nga Arbër Paplekaj, shoqëruesi i kreut të listës së Partisë Demokratike, Gazment Bardhi.