Dosja e FBI dhe emrat konkretë të përfshirë, PD mes dy zjarresh

Publikuar më: 27/1/2023, ora 22:09

Dosja e FBI dhe emrat konkretë të përfshirë, PD mes dy zjarresh

Publikuar më: 27/1/2023, ora 22:09

Deputeti i PD Luan Baçi komenton një nga ngjarjet më të debatuara të ditëve të fundit, skandalin me zyrtarin e FBI MC Gonigal, që pritet të jetë kryefjalë edhe në ditët në vijim, si dhe për debatet e brendshme të partisë kryesore të opozitës.

Dosja e FBI dhe emrat konkretë të përfshirë, PD mes dy zjarresh

Publikuar më: 27/1/2023, ora 22:09

Deputeti i PD Luan Baçi komenton një nga ngjarjet më të debatuara të ditëve të fundit, skandalin me zyrtarin e FBI MC Gonigal, që pritet të jetë kryefjalë edhe në ditët në vijim, si dhe për debatet e brendshme të partisë kryesore të opozitës.