Dosja e “Gërdeci”, Mediu: Në 15 vjet nuk jam pyetur asnjëherë

Publikuar më: 20/1/2023, ora 22:16

Dosja e “Gërdeci”, Mediu: Në 15 vjet nuk jam pyetur asnjëherë

Publikuar më: 20/1/2023, ora 22:16

Fatmir Mediu foli në “Intervistë” me Merita Haklajn edhe njëherë për çështjen e Gërdecit, pasi Prokuroria e Posaçme, SPAK, mbylli hetimet ndaj ish-ministrit të Mbrojtjes duket e marrë sërish të pandehur për akuzën e shpërdorimit të detyrës. Kreu i PR deklaroi se me këtë proces po abuzohet tashmë prej vitesh politikisht dhe mediatikisht, ndërkohë që ngriti pyetjen se përse nuk është marrë asnjëherë në pyetje në 15 vite nga tragjedia e rëndë ku humbën jetën 26 persona.

Dosja e “Gërdeci”, Mediu: Në 15 vjet nuk jam pyetur asnjëherë

Publikuar më: 20/1/2023, ora 22:16

Fatmir Mediu foli në “Intervistë” me Merita Haklajn edhe njëherë për çështjen e Gërdecit, pasi Prokuroria e Posaçme, SPAK, mbylli hetimet ndaj ish-ministrit të Mbrojtjes duket e marrë sërish të pandehur për akuzën e shpërdorimit të detyrës. Kreu i PR deklaroi se me këtë proces po abuzohet tashmë prej vitesh politikisht dhe mediatikisht, ndërkohë që ngriti pyetjen se përse nuk është marrë asnjëherë në pyetje në 15 vite nga tragjedia e rëndë ku humbën jetën 26 persona.