“Dosja e I.M”, Berisha: Akt i turpshëm i Ramës, përdor trillime ndaj kundërshtarit

Publikuar më: 29/7/2022, ora 17:27

“Dosja e I.M”, Berisha: Akt i turpshëm i Ramës, përdor trillime ndaj kundërshtarit

Publikuar më: 29/7/2022, ora 17:27

Sali Berisha e ka cilësuar një akt të turpshëm dhe trillim të Ramës se personi me inicialet I.M në dosjet e ish-Sigurimit të Shtetit kishte të bënte me ish-presidentin Ilir Meta. Ky i fundit nuk ka asnjë lidhje me dosjen, nënvizoi kreu i PD, teksa shtoi se vete kryesocialisti ka refuzuar lustracionin qe propozuan dikur demokratet, ligj qe do mundësonte bërjen publike te te gjithë dosjeve te bashkëpunëtorëve të sigurimit të shtetit.

“Dosja e I.M”, Berisha: Akt i turpshëm i Ramës, përdor trillime ndaj kundërshtarit

Publikuar më: 29/7/2022, ora 17:27

Sali Berisha e ka cilësuar një akt të turpshëm dhe trillim të Ramës se personi me inicialet I.M në dosjet e ish-Sigurimit të Shtetit kishte të bënte me ish-presidentin Ilir Meta. Ky i fundit nuk ka asnjë lidhje me dosjen, nënvizoi kreu i PD, teksa shtoi se vete kryesocialisti ka refuzuar lustracionin qe propozuan dikur demokratet, ligj qe do mundësonte bërjen publike te te gjithë dosjeve te bashkëpunëtorëve të sigurimit të shtetit.