“Dosja e I.M”, Godole: Opinioni publik do të donte ta dinte

Publikuar më: 24/2/2023, ora 22:00

“Dosja e I.M”, Godole: Opinioni publik do të donte ta dinte

Publikuar më: 24/2/2023, ora 22:00

Jonila Godole, nga Instituti për Demokraci, Media dhe Kulturë, në “Intervistë” nga Merita Haklaj, në A2 CNN, komentoi edhe çështjen e “Dosjes I.M”.