Dosja e sterilizimit “përplas” në studio Plarent Ndrecën dhe Elisabeta Imerajn

Publikuar më: 13/9/2023, ora 21:39

Dosja e sterilizimit “përplas” në studio Plarent Ndrecën dhe Elisabeta Imerajn

Publikuar më: 13/9/2023, ora 21:39

Dosja e sterilizimit ka “përplasur” në studio juristin Plarent Ndreca dhe ish-drejtuesen e Prokurorisë së Tiranës, Elisabeta Imeraj. Pyetja që juristi ngre është “A është kryer një vepër penale”?

Dosja e sterilizimit “përplas” në studio Plarent Ndrecën dhe Elisabeta Imerajn

Publikuar më: 13/9/2023, ora 21:39

Dosja e sterilizimit ka “përplasur” në studio juristin Plarent Ndreca dhe ish-drejtuesen e Prokurorisë së Tiranës, Elisabeta Imeraj. Pyetja që juristi ngre është “A është kryer një vepër penale”?