Dosja e zyrtarit të FBI dhe tensionet në Kuvend, analistët: Parlamenti shkeli parimet e organizimit

Publikuar më: 26/1/2023, ora 21:08

Dosja e zyrtarit të FBI dhe tensionet në Kuvend, analistët: Parlamenti shkeli parimet e organizimit

Publikuar më: 26/1/2023, ora 21:08

Një skandal që dëmton imazhin dhe besueshmërinë e Shqipërisë e ka konsideruar analisti Afrim Krasniqi, lidhjen e kryeministrit Rama me zyrtarin e lartë të FBI-së Charles McGonigal. Në studion e Debatit me Alba Alishanin ai theksoi se parlamenti duhet të gjejë mekanizmat për zbardhjen e së vërtetës, dhe jo të vepronte si në seancën e sotme, ku u shkelën parimet, vendim për të cilin pretendon se ishte me urdhër politik.

Dosja e zyrtarit të FBI dhe tensionet në Kuvend, analistët: Parlamenti shkeli parimet e organizimit

Publikuar më: 26/1/2023, ora 21:08

Një skandal që dëmton imazhin dhe besueshmërinë e Shqipërisë e ka konsideruar analisti Afrim Krasniqi, lidhjen e kryeministrit Rama me zyrtarin e lartë të FBI-së Charles McGonigal. Në studion e Debatit me Alba Alishanin ai theksoi se parlamenti duhet të gjejë mekanizmat për zbardhjen e së vërtetës, dhe jo të vepronte si në seancën e sotme, ku u shkelën parimet, vendim për të cilin pretendon se ishte me urdhër politik.