Dosja “Gërdeci”, rihapet procesi për Mediun, avokati: Vendim anti-kushtetues

Publikuar më: 24/9/2021, ora 16:50

Dosja “Gërdeci”, rihapet procesi për Mediun, avokati: Vendim anti-kushtetues

Publikuar më: 24/9/2021, ora 16:50

Ndryshe nga shkalla e parë, Apeli i Gjykatës së Posaçme vendosi të rihapë procesin ndaj ish-ministrit të Mbrojtjes në vitin 2008, Fatmir Mediu, deputet i Kuvendit të Shqipërisë edhe në legjislaturën e re. Avokati i Mediut reagoi pas vendimit, duke e konsideruar ai akt jo Kushtetues dhe disa here shkelës të Konventes Europiane për të Drejtat e Njeriut e një sërë ligjesh të tjera.

Dosja “Gërdeci”, rihapet procesi për Mediun, avokati: Vendim anti-kushtetues

Publikuar më: 24/9/2021, ora 16:50

Ndryshe nga shkalla e parë, Apeli i Gjykatës së Posaçme vendosi të rihapë procesin ndaj ish-ministrit të Mbrojtjes në vitin 2008, Fatmir Mediu, deputet i Kuvendit të Shqipërisë edhe në legjislaturën e re. Avokati i Mediut reagoi pas vendimit, duke e konsideruar ai akt jo Kushtetues dhe disa here shkelës të Konventes Europiane për të Drejtat e Njeriut e një sërë ligjesh të tjera.