Dosja “Toyota Yaris”, gjykata jep 1 vit burg për mosdeklarimin në kufi të 3,4 milionë euro

Publikuar më: 19/10/2021, ora 16:29

Dosja “Toyota Yaris”, gjykata jep 1 vit burg për mosdeklarimin në kufi të 3,4 milionë euro

Publikuar më: 19/10/2021, ora 16:29

Kjo deklaratë e kryedemokratit dhe sekuestrimi pak ditë më vonë i 3,4 milionë eurove në dy mjete “Toyota” në Portin e Durrësit, trazoi skenën politike qershorin e vitit 2018. Por, tre vjet e katër muaj më vonë, gjithë çështja “Toyota Yaris”, që përballi Ballën e Bashën në gjyq për “shpifje”, si edhe vuri nën hetim gjashtë persona, përfundoi me një dënim të vetëm me 1 vit burg.

Dosja “Toyota Yaris”, gjykata jep 1 vit burg për mosdeklarimin në kufi të 3,4 milionë euro

Publikuar më: 19/10/2021, ora 16:29

Kjo deklaratë e kryedemokratit dhe sekuestrimi pak ditë më vonë i 3,4 milionë eurove në dy mjete “Toyota” në Portin e Durrësit, trazoi skenën politike qershorin e vitit 2018. Por, tre vjet e katër muaj më vonë, gjithë çështja “Toyota Yaris”, që përballi Ballën e Bashën në gjyq për “shpifje”, si edhe vuri nën hetim gjashtë persona, përfundoi me një dënim të vetëm me 1 vit burg.