Dosjet 339 dhe 184, Marku: Shumë shpejt do të kemi vendimmarrje

Prokurorja e Përgjithshme Arta Marku deklaroi se shumë shpejt do të ketë një vendimmarrje në lidhje me dosjet e shumëpërfolura 339 dhe 184, ku zyrtarë të lartë pretendohet se bashkëpunojnë me persona të inkriminuar për të manipuluar zgjedhjet.