Doza e tretë anti-covid, ekspertët sqarojnë detajet dhe vaksinat që s`duhet të kombinohen

Përditësuar më: 1/11/2021, ora 16:37

Doza e tretë anti-covid, ekspertët sqarojnë detajet dhe vaksinat që s`duhet të kombinohen

Përditësuar më: 1/11/2021, ora 16:37

Instituti i Shëndetit Publik ka shpërndarë udhëzimin për marrjen e dozës së tretë të vaksinimit për personat mbi moshën 60 vjeç. Ky proces vaksinimi do të bëhet përmes njoftimit të mjekut të familjes, i cili do të ketë në vëmendje dhe efektet që kanë dhëne dy dozat e para. Silva Bino dha detaje për kohën kur duhet marrë doza përforcuese dhe se cilat vaksina nuk duhet të kombinohen me njëra-tjetrën.

Doza e tretë anti-covid, ekspertët sqarojnë detajet dhe vaksinat që s`duhet të kombinohen

Përditësuar më: 1/11/2021, ora 16:37

Instituti i Shëndetit Publik ka shpërndarë udhëzimin për marrjen e dozës së tretë të vaksinimit për personat mbi moshën 60 vjeç. Ky proces vaksinimi do të bëhet përmes njoftimit të mjekut të familjes, i cili do të ketë në vëmendje dhe efektet që kanë dhëne dy dozat e para. Silva Bino dha detaje për kohën kur duhet marrë doza përforcuese dhe se cilat vaksina nuk duhet të kombinohen me njëra-tjetrën.