Doza e tretë drejt zyrtarizimit, Italia mund ta bëjë vaksinën të detyrueshme

Qiproja dhe Italia u bënë vendet e fundit në Evropë që njoftuan se do të nisin aplikimin e dozave përforcuese të vaksinave kundër koronavirusit.