Doza e tretë e vaksinës, epidemiologu: Ka njerëz që kanë imunitet të mjaftueshëm, mjeku i familjes mund ta rekomandojë më mirë

Publikuar më: 27/10/2021, ora 20:25

Doza e tretë e vaksinës, epidemiologu: Ka njerëz që kanë imunitet të mjaftueshëm, mjeku i familjes mund ta rekomandojë më mirë

Publikuar më: 27/10/2021, ora 20:25

I ftuar në Debat në A2 CNN me Alba Alishanin, ku u diskutua në lidhje me dozën e tretë të vaksinës kundër koronavirusit, epidemiologu Ilir Alimehmeti u shpreh se mjeku i familjes mund të japë një mendim më të saktë, pasi mund të ketë persona, të cilët kanë kaluar koronavirusin, ka marrë edhe të dy dozat e vaksinës dhe kanë një mbrojtje të mjaftueshme ndaj virusit.

Doza e tretë e vaksinës, epidemiologu: Ka njerëz që kanë imunitet të mjaftueshëm, mjeku i familjes mund ta rekomandojë më mirë

Publikuar më: 27/10/2021, ora 20:25

I ftuar në Debat në A2 CNN me Alba Alishanin, ku u diskutua në lidhje me dozën e tretë të vaksinës kundër koronavirusit, epidemiologu Ilir Alimehmeti u shpreh se mjeku i familjes mund të japë një mendim më të saktë, pasi mund të ketë persona, të cilët kanë kaluar koronavirusin, ka marrë edhe të dy dozat e vaksinës dhe kanë një mbrojtje të mjaftueshme ndaj virusit.