Doza e tretë, Rakacolli: Ka pasur interesim të lartë. Alimehmeti: Pritet të ketë një efektivitet të rritur ndaj infektimeve

Publikuar më: 27/10/2021, ora 20:20

Doza e tretë, Rakacolli: Ka pasur interesim të lartë. Alimehmeti: Pritet të ketë një efektivitet të rritur ndaj infektimeve

Publikuar më: 27/10/2021, ora 20:20

Nga 1 nëntori do të nisë aplikimi i dozës së tretë të vaksinës edhe në Shqipëri për moshën mbi 60 vjeç dhe personat e rriskuar. Për këtë u diskutua këtë të mërkurë në Debat në A2 CNN me Alba Alishanin.

Doza e tretë, Rakacolli: Ka pasur interesim të lartë. Alimehmeti: Pritet të ketë një efektivitet të rritur ndaj infektimeve

Publikuar më: 27/10/2021, ora 20:20

Nga 1 nëntori do të nisë aplikimi i dozës së tretë të vaksinës edhe në Shqipëri për moshën mbi 60 vjeç dhe personat e rriskuar. Për këtë u diskutua këtë të mërkurë në Debat në A2 CNN me Alba Alishanin.