Dozat e para në shkurt, Hoti prezanton strategjinë e vaksinimit në Kosovë

Vaksinat e para kundër koronavirusit në Kosovë pritet të mbërrijnë në shkurt. Ndërsa prezantoi strategjinë e imunizimit, kryeministri Avdullah Hoti tha se stafi shëndetësor dhe ata mbi moshën 65-vjeçare do të jenë mes të parëve që do të vaksinohen.