Dr. Thanasi: Të moshuarit të shkojnë te mjeku para se të dalin nga karantina

Mosha e tretë dhe disa prej shqetësimeve dhe rreziqeve kryesore, që më të moshuarit hasin në kushtet e karantinës. Ç’efekte ka patur mbyllja mbi këtë brez dhe çfarë ndihmon në rifitimin e normalitetit fizik? Manush Thanasin, specialist i shëndetit publik, foli në Dita Jonë.

  • LAJMI I FUNDIT | Elbasan, RENEA ekzekuton 71-vjeçarin Lefter Zhidru
  • LAJMI I FUNDIT | 71-vjeçari kishte qëlluar më parë në drejtim të forcave të policisë
  • LAJMI I FUNDIT | Elbasan, nga të shtënat me armë zjarri u plagosën dy kalimtarë të rastit
  • LAJMI I FUNDIT | 71-vjeçari Lefter Zhidru ishte ngujuar në shtëpinë e tij prej disa orësh
  • LAJMI I FUNDIT | Lefter Zhidru u vra pas 5 orësh qëndrimi në banesë