Drafti i amnistisë fiskale, Flobenc Dilaveri: Ka rrezik për pastrim parash

Publikuar më: 15/7/2022, ora 20:04

Drafti i amnistisë fiskale, Flobenc Dilaveri: Ka rrezik për pastrim parash

Publikuar më: 15/7/2022, ora 20:04

Drafti i amnistisë fiskale i cili është hedhur për konsultim publik përbën rrezik për pastrim parash. Kështu deklaroi në studion e A2 Business eksperti për ekonominë Flobenc Dilaveri, bazuar edhe në shqetësimin e ndërkombëtarëve. “Ekziston në mënyrë reale frika e pastrimit të parave”, tha ai. Sipas tij ky draft është një miks i amnistisë fiskale dhe penale, por vetë qeveria nuk është e qartë se çdo të nxjerrë në përfundim të këtij procesi.

Drafti i amnistisë fiskale, Flobenc Dilaveri: Ka rrezik për pastrim parash

Publikuar më: 15/7/2022, ora 20:04

Drafti i amnistisë fiskale i cili është hedhur për konsultim publik përbën rrezik për pastrim parash. Kështu deklaroi në studion e A2 Business eksperti për ekonominë Flobenc Dilaveri, bazuar edhe në shqetësimin e ndërkombëtarëve. “Ekziston në mënyrë reale frika e pastrimit të parave”, tha ai. Sipas tij ky draft është një miks i amnistisë fiskale dhe penale, por vetë qeveria nuk është e qartë se çdo të nxjerrë në përfundim të këtij procesi.