Drama e dyfishtë, lufta ndan për së gjalli familjet ukrainase

Publikuar më: 4/3/2022, ora 12:00

Drama e dyfishtë, lufta ndan për së gjalli familjet ukrainase

Publikuar më: 4/3/2022, ora 12:00

Armët nuk kanë shkaktuar vetëm viktima në Ukrainë, por edhe drama njerëzore. Me mijëra gra dhe fëmijë janë larguar duke përjetuar një dramë të dyfishtë, jo vetëm qëndrimin larg vendit, por edhe frikën se nuk do të mund të shohin më të afërmit e tyre.

Drama e dyfishtë, lufta ndan për së gjalli familjet ukrainase

Publikuar më: 4/3/2022, ora 12:00

Armët nuk kanë shkaktuar vetëm viktima në Ukrainë, por edhe drama njerëzore. Me mijëra gra dhe fëmijë janë larguar duke përjetuar një dramë të dyfishtë, jo vetëm qëndrimin larg vendit, por edhe frikën se nuk do të mund të shohin më të afërmit e tyre.