Drama e nënës 37-vjeçare, e sëmurë dhe e braktisur me dy vajza të mitura

Publikuar më: 22/12/2021, ora 10:55

Drama e nënës 37-vjeçare, e sëmurë dhe e braktisur me dy vajza të mitura

Publikuar më: 22/12/2021, ora 10:55

Pamundësia për të punuar për shkak të sëmundjes, e braktisur nga bashkëshorti dhe me dy vajza të mitura, Fatbradha nga Elbasani apelon për ndihmë. Vetëm me pensionin e kempit ajo nuk arrin as të sigurojë bukë për vajzat, ndërsa bashkia ende nuk i ka siguruar një strehë nënës së braktisur.

Drama e nënës 37-vjeçare, e sëmurë dhe e braktisur me dy vajza të mitura

Publikuar më: 22/12/2021, ora 10:55

Pamundësia për të punuar për shkak të sëmundjes, e braktisur nga bashkëshorti dhe me dy vajza të mitura, Fatbradha nga Elbasani apelon për ndihmë. Vetëm me pensionin e kempit ajo nuk arrin as të sigurojë bukë për vajzat, ndërsa bashkia ende nuk i ka siguruar një strehë nënës së braktisur.