Drejtësi funksionale apo jo? Çështja Daci dhe shqetësimi i ONM për vijimin e reformës

Publikuar më: 29/5/2020, ora 10:43

Drejtësi funksionale apo jo? Çështja Daci dhe shqetësimi i ONM për vijimin e reformës

Publikuar më: 29/5/2020, ora 10:43

Në studion e “Ditari” në A2, një prej njohësve të mirë të sistemit të drejtësisë, të vjetër e të ri, pjesë integrale e tij dikur si gjyqtar dhe anëtar i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Artan Laze.