Drejtësi në “ngërç”, dështojnë seancat për Shullazin dhe Arbër Çekajn

Procesi ndaj Emiliano Shullazit dhe katër të bashkëpandehurve të tij në Apelin e Gjykatës së Posaçme mbetet në “ngërç”. Seancat e së mërkurës u shtynë pak minuta, për shkak të mosplotësimit të trupit gjykues, i mbetur me vetëm një anëtar.