“Drejtësi për Mateon”, familjarët e të miturit të vrarë protestojnë para paraburgimit në Vlorë

Publikuar më: 21/11/2021, ora 12:29

“Drejtësi për Mateon”, familjarët e të miturit të vrarë protestojnë para paraburgimit në Vlorë

Publikuar më: 21/11/2021, ora 12:29

Familjarët e të miturit Mateo Vasiu, të vrarë nga fqinji në Fier kanë protestuar mëngjesin e së dielës në ambientet e paraburgimit të qytetit të Vlorës, aty ku po mbahet dhe autori i këtij krimi të rëndë Klodian Çalamani.

“Drejtësi për Mateon”, familjarët e të miturit të vrarë protestojnë para paraburgimit në Vlorë

Publikuar më: 21/11/2021, ora 12:29

Familjarët e të miturit Mateo Vasiu, të vrarë nga fqinji në Fier kanë protestuar mëngjesin e së dielës në ambientet e paraburgimit të qytetit të Vlorës, aty ku po mbahet dhe autori i këtij krimi të rëndë Klodian Çalamani.