Drejtësia dhe kriza politike, Krasniqi: Reagimet reflektojnë frikën nga SPAK

Afrim Krasniqi, kreu i Institutit të Studimeve Politike, bën një lexim të tre aktorëve kryesorë të politikës shqiptare, Rama, Basha dhe Meta.