Drejtësia dhe vettingu, Neshat Fanaj: Gjykata dhe prokuroria antikushtetuese – A2

Drejtësia dhe vettingu, Neshat Fanaj: Gjykata dhe prokuroria antikushtetuese

Avokati Neshat Fanaj, një prej emrave më me eksperiencë në jurisprudencë, thotë se institucionet e drejtësisë po funksionojnë në formë antikushtetuese. Sipas tij, as gara për prokurorin e përgjithshëm dhe as ajo për krijimin e SPAK, nuk mund të zhbëjnë nxitimin e treguar për ngritjen e insitucioneve të reja.