“Drejtësia dhe zgjedhorja”, paralajmëron Yuri Kim: Ka ardhur koha të reshtni së bëri pazare

Nga seanca në SPAK për pezullimin e Luan Dacit, te deklarata e ambasadores së SHBA-së, gazetari Armand Bajrami sjell më shumë detaje.