“Drejtësia, kryebeteja e PS”, Rama ndryshon qeverinë në Asamble, 7 ministra të rinj

Publikuar më: 5/9/2023, ora 10:21

“Drejtësia, kryebeteja e PS”, Rama ndryshon qeverinë në Asamble, 7 ministra të rinj

Publikuar më: 5/9/2023, ora 10:21

Kryeministri Edi Rama ka ndryshuar 40% të kabinetit të tij qeveritar duke lëvizur 7 ministra nga drejtimi i dikastereve përkatëse. Në mbledhjen e asamblesë së PS Rama bëri publike emrat e rinj që do t’i bashkohen qeverisë, lëvizjet brenda kabinetit, rikthimet. Përveç largimeve, kryeministri vendosi të shkrijë Ministrinë e Shërbimeve dhe të rikthejë Ministrinë e Pushtetit Vendor që do të drejtohet nga nënkryetari i Bashkisë së Tiranës.

“Drejtësia, kryebeteja e PS”, Rama ndryshon qeverinë në Asamble, 7 ministra të rinj

Publikuar më: 5/9/2023, ora 10:21

Kryeministri Edi Rama ka ndryshuar 40% të kabinetit të tij qeveritar duke lëvizur 7 ministra nga drejtimi i dikastereve përkatëse. Në mbledhjen e asamblesë së PS Rama bëri publike emrat e rinj që do t’i bashkohen qeverisë, lëvizjet brenda kabinetit, rikthimet. Përveç largimeve, kryeministri vendosi të shkrijë Ministrinë e Shërbimeve dhe të rikthejë Ministrinë e Pushtetit Vendor që do të drejtohet nga nënkryetari i Bashkisë së Tiranës.