Drejtor i ri, por krimi nuk ndalon

Publikuar më: 13/10/2021, ora 10:11

Drejtor i ri, por krimi nuk ndalon

Publikuar më: 13/10/2021, ora 10:11

Pedagogu i të drejtës penale, Skerdi Kurti, dhe gazetari i A2 CNN, Jul Kasapi, ishin të ftuar në studion e “Ditari”.

Drejtor i ri, por krimi nuk ndalon

Publikuar më: 13/10/2021, ora 10:11

Pedagogu i të drejtës penale, Skerdi Kurti, dhe gazetari i A2 CNN, Jul Kasapi, ishin të ftuar në studion e “Ditari”.