Drejtuesit politik të Kosovës në fushatë, të bindur për fitore

Kosova është gati për zgjedhjet e 14 shkrurtit. Kudo në kryeqytetin Prishtinë janë vendosur banerat e partive kryesore dhe kandidatëve për kryeministër.