Drejtuesit politikë në PS, riciklim emrash për të qetësuar bazën dhe shmangur njollat

Vapa e gushtit shkriu akulloren në duart e Vangjush Dakos, për të cilin tashmë duket se ka nisur procesi i përcjelljes jashtë jetës partiake.